Pétanque Toernooi Beheer

Het programma Pétanque Toernooi Beheer is software voor de verwerking van diverse soorten toernooien / spelvormen zoals die bij veel Jeu de Boules verenigingen gangbaar zijn. De eenvoudige bediening en duidelijke schermen maken het programma zeer gebruiksvriendelijk.

Inschrijven van deelnemers kan snel en eenvoudig met minder kans op fouten doordat gegevens van personen en clubs in bestanden kunnen worden vastgelegd.

De loting gebeurt geheel automatisch. Per speelronde is een overzicht mogelijk van de gelote partijen per speler, team of baan. Ook een toernooischema  met alle gelote partijen is beschikbaar en er kunnen wedstrijdkaartjes met de partijen per speler/team worden gemaakt.

De uitslag van een gespeelde partij hoeft slechts één maal te worden ingevuld en het (tussen-)klassement is op ieder moment beschikbaar.

Het toernooischema en het klassement kunnen worden opgeslagen als CSV bestand (Excel) en het is mogelijk toernooien te exporteren en te importeren.

Alle gegevens van toernooien worden opgeslagen en blijven daardoor beschikbaar. Zo kunnen de resultaten van meerdere gelijksoortige toernooien  bij elkaar worden opgeteld en weergegeven worden als een totaal klassement over een specifieke periode.

Bij de software is het gratis programma Pétanque Competitie Beheer" inbegrepen waarmee competities kunnen worden verwerkt.