Pétanque Toernooi Beheer

Het programma Pétanque Toernooi Beheer is software voor de verwerking van diverse soorten toernooien / spelvormen zoals die bij veel Jeu de Boules verenigingen gangbaar zijn. De eenvoudige bediening en duidelijke schermen maken het programma zeer gebruiksvriendelijk.

Inschrijven van deelnemers kan snel en eenvoudig met minder kans op fouten door gebruik te maken van bestanden met gegevens van personen en clubs.

De loting gebeurt geheel automatisch en kan worden weergegeven in een overzicht van de partijen per speelronde, een toernooischema met alle gelote partijen of op een wedstrijdkaartje met de partijen per team.

De uitslag van een gespeelde partij hoeft slechts één maal te worden ingevuld en het (tussen-)klassement is op ieder moment beschikbaar.

Per toernooi worden alle gegevens opgeslagen en deze blijven daardoor beschikbaar. Zo kunnen de resultaten van meerdere gelijksoortige toernooien  bij elkaar worden opgeteld en weergegeven worden als een totaal klassement over een specifieke periode.

Het toernooischema en het klassement kunnen worden opgeslagen als CSV bestand (Excel).

Bij de software is het gratis programma Pétanque Competitie Beheer" inbegrepen waarmee competities kunnen worden verwerkt.